Ibrahimović: SAD? Idem u Norvešku

Zlatan se našalio

Ibrahimović: SAD? Idem u Norvešku

Zlatan Ibrahimović našalio se da će svoju karijeru nastaviti u Norveškoj. 

Sudbina švedskog napadača je još uvijek neizvjesna, s obzirom da nije poznato hoće li produžiti ugovor sa Manchester Unitedom, a dok traju nagađanja, Ibrahimović se odlučio našaliti na pitanje o budućnosti.

Ibrahimovića su na promociji vlastite modne liniju u Oslu pitali da li seli u Sjedinjene Američke Države, na što je on odgovorio: "Ja se selim u Norvešku. Koljeno? Vrlo dobro", odovorio je u svom stilu iskusni fudbaler. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Ibrahimović je trenutno van stroja nakon što je u četvrtfinalu Evropske lige protiv Anderlechta zadobio tešku povredu koljena. Na teren se vraća sljedeće godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi