"Ibrahimović se odlično oporavlja"

Di Marija se također vraća u formu

"Ibrahimović se odlično oporavlja"

S. Bošković

Laurent Blanc otkrio je da napadač njegovog tima, Paris Saint-Germaina, Zlatan Ibrahimovć napreduje dobro što se tiče oporavljanja od ozljede. 

Šveđanin je izostavljen sa utakmice prvog kola francuskog prvenstva protiv Lillea, a sada je potvrdio da se on, te novo pojačanje Angel di Maria odlično oporavljaju.

Rekao je: "Zlatan se još oporavlja od ozljede, uz pomoć medicinskog osoblja. Nije još 100% zdrav, ali napreduje veoma dobro. Bit će veoma brzo nazad na terenu".

"Što se tiče Angela di Marije, on se vraća u formu, pola vremena radi sa medicinskim osobljem, a pola sa trenerima tima. Trenira jako, kako bi bio spreman za sezonu što je to prije moguće. Samo su dva igrača neraspoloživa pred meč sa Ajacciom, ali znamo da će oni bii spremni za igru u skorije vrijeme."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Blanc je još otkrio da će se Lucas Digne pridružiti Romi, ako Parižani uspiju pronaći adekvatnu zamjenu za njega prije kraja transfer roka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.