Ibrahimović se oprostio od navijača Manchester Uniteda

Oglasio se na Instagramu

Ibrahimović se oprostio od navijača Manchester Uniteda

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović i dalje je bez kluba nakon što mu je na kraju minule sezone istekao ugovor sa Manchester Unitedom.

Ibrahimović je u finišu sezone zadobio tešku povredu koljena što je bio glavni razlog za čelnike Uniteda da mu ne ponude novi ugovor. Švedski napadač je i dalje bez kluba, ali ne žuri s odabirom novog jer ima ponuda na pretek.

Sada već bivši igrač Crvenih đavola zanimljivom porukom na Instagramu oprostio se od svih navijača Manchester Uniteda. "Došao sam. Rekao sam. Osvojio sam", poručio je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi