Ibrahimović se vraća u Unitedov trening centar
Foto: EPA

Švedski napadač će u Manchesteru nastaviti s oporavkom

Ibrahimović se vraća u Unitedov trening centar

Britanski The Sun prenosi da se očekuje da će Zlatan Ibrahimović u narednom danima stići u trening kompleks Manchester Uniteda u Carringtonu.

Fantastični švedski napadač se i dalje oporavlja od teške povrede prednjih križnih ligamenata, a on će nastaviti s oporavkom u trening centru Manchester Uniteda. 

Britanski mediji špekulišu da bi on već za nekoliko mjeseci mogao potpisati novi ugovor s Crvenim đavolima, a izvor blizak klubu s Old Trafforda za The Sun tvrdi da se njegov dolazak u Manchester očekuje u narednim danima.

"Zlatan će se uskoro vratiti kako bi nastavio sa svojom rehabilitacijom. Rečeno mu je da malo uspori s vježbama i treningom, ali to jednostavno nije u njegovoj prirodi, on je toliko odlučan", istakao je izvor The Sune, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Svi su oduševljeni njegovim napretkom...Sigurno će se vratiti u klub s novim ugovorom, u klubu ga žele oporavljenog i spremnog za igru."

Podsjetimo, trener Manchester Uniteda, Jose Mourinho, je otkrio da klub pregovara s Ibrahimovićem o novom ugovoru, tako da postoji velika mogućnost da se on zaista vrati na Old Trafford nakon gotovo čudesnog oporavka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi