Ibrahimović stanjem koljena šokirao ljekare

Žele obaviti istraživanje

Ibrahimović stanjem koljena šokirao ljekare

Nakon operacije križnih ligamenata koljena Zlatan Ibrahimović se oporavlja u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Šveđanin će nakon povrede biti 'out' devet mjeseci i neće moći igrati do sljedeće godine, a njegov agent Mino Raiola je još jednom ponovio kako će se Ibra vratiti na teren i da nema istine u glasinama o prekidanju karijere. 

Zanimljivo, ljekari u Sjedinjenim Američkim Državama Fu i Musahl ostali su šokirani stanjem Ibrahimovićevih koljena nakon 20-godišnje karijere, a list Expressen tvrdi da žele sprovesti i dodatna medicinska istraživanja. 

"Njegova koljena su toliko snažna. Ljekari nisu vidjeli ništa slično. On ima koljena kakva je nemoguće imati nakon toliko godina karijere. Savršena su, nema oštećenja", kauao je Raiola i potom dodao: 

"Ljekari žele da se Ibrahimović nakon karijere vrati u Sjedinjene Američke Države kako bi proveli istraživanje. Oni rade na najboljem institutu za koljena i ligamente i žele ustanoviti kako su Zlatanova koljena bolja od svih drugih koja su vidjeli." 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ibrahimović je, podsjetimo, povredu zadobio na melu četvrtfinala Evropske lige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti