Ibrahimović ušao sa klupe i donio prolaz PSG-u

Toulouse namučio Parižane

Ibrahimović ušao sa klupe i donio prolaz PSG-u

PSG je večeras pred svojim navijačima mnogo teže od očekivanog stigao do pobjede protiv Toulousea i plasirao se u osminu finala Kupa Francuske.

Rezultat je na kraju glasio 2:1 za aktuelnog prvaka Francuske, čiji je junak još jednom bio Zlatan Ibrahimović.

Igrao se 11. minut kada je Toulouse stigao u prednost. Moubandje je na asistenciju Regattina pogodio za 1:0, što je bio rezultat s kojim se otišlo na odmor.

Manje od deset minuta igre u drugom poluvremenu bilo je potrebno Parižanima da izjednače. Asistenciju Lavezzija u gol je pretvorio David Luiz.

Kada se činilo da će meč otići u produžetke, dosuđen je jedanaesterac za PSG. Siguran izvođač najstrožije kazne u 89. minuti bio je Zlatan Ibrahimović, koji je prethodno ušao u igru u 64. minuti.

Kup Francuske, 1/16 finala:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG - Toulouse 2:1



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi