Ibrahimović već zna gdje će igrati nakon Uniteda
Foto: EPA

Zlatan nakon Evrope 'osvaja' i Ameriku

Ibrahimović već zna gdje će igrati nakon Uniteda

Do jučer otpisani, Zlatan Ibrahimović, je nakon čudesnog oporavka od povrede koljena potpisao novi ugovor s Crvenim đavolima, te će u Unitedu ostati, najmanje, do kraja ove sezone.

Ibrahimović još nije potpuno spreman, ali se njegov povratak na teren očekuje u oktobru, a sigurno je da će 35-godišnji napadač biti važan dio Mourinhove slagalice u pohodu na titulu prvaka Engleske.

Međutim, osim što je sada poznata Zlatanova budućnost, barem kada je ova sezona u pitanju, on je izgleda odlučio i šta će raditi nakon što završi njegova epizoda na Old Traffordu.

"Mislim da postoji velika šansa da odem u MLS, ali kao što sam rekao još nisam završio ovdje", izjavio je Ibrahimović za ESPN, pa nastavio:

"Vraćam se u United da završim ono što sam započeo, ali nakon toga MLS će biti u planovima. Ipak, hajde da vidimo šta će se desiti."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imali smo sjajni godinu, osvojili smo tri trofeja. Fantastični momci, sjajan klub i trener kojeg sam poznavao od ranije. Bio sam sretan", istakao je Zlatan, pa se osvrnuo i na novi ugovor s Unitedom:

"Svi su sretni zbog toga, a i ja sam jako sretan. Sreća nema cijenu i ove godine ću igrati besplatno, baš kao i prošle."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi