Ibrahimović: Vratio sam se da osvojim Premier ligu
Foto: EPA

Švedski napadač

Ibrahimović: Vratio sam se da osvojim Premier ligu

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović sve je bliži povratku na teren. 

Ibrahimović se povrijedio krajem prošle sezone u meču Evropa lige protiv Anderlechta, a očekuje se da bi se u decembru mjesecu trebao vratiti na zeleni teren.

Ovaj 36-godišnji napadač je prije nekoliko mjeseci bio slobodan igrač, ali je potpisao novi ugovor sa Manchester Unitedom nakon što je postalo jasno da će ponovo biti potpuno fizički spreman. 

"Kao što sam rekao, vratio sam se da završim ono što sam započeo. Sve što sam uradio u mojoj prvoj sezoni nije ono zbog čega sam došao. Osvojili smo tri trofeja, ali to nije bio kraj kakav sam želio. Moja želja je Premier liga. Sve što sam počeo u prvoj sezoni, završit ću u drugoj", rekao je Ibrahimović u intervju za Sky Sport. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Zlatan je tokom prošle sezone u dresu Manchester Uniteda odigrao ukupno 46 mečeva te je postigao 28 golova uz deset asistencija. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti