Ibrahimović zbog povrede propušta Lille

Povrijedio se u meču protiv Lyona

Ibrahimović zbog povrede propušta Lille

Trener Paris Saint-Germaina, Laurent Blanc, neće moći računati na usluge Zlatana Ibrahimovića u utakmici prvog kola francuskog prvenstva protiv Lillea. 

Iskusni švedski napadač se povrijedio u pobjedi nad Lyonom (2:0), a nakon medicinskih pregleda utvrđeno je da su Ibrahimoviću nastradali kolateralni ligametni u desnom koljenu.

Francuski mediji su objavili da nije poznato koliko će 33-godišnji Ibrahimović morati odsustvovati sa terena, ali očito da je riječ o lakšoj povredi.

Ibrahimović je jedan od igrača koji bi u ovom prijelaznom roku mogli napustiti Paris Saint-Germain, a među zainteresovanim klubovima spominju se Fenerbahče, Galatasaray, Milan, Manchester United i Los Angeles Galaxy. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije