Ibrahimović: Želio sam u Real Madrid, ali...

Napadač PSG-a

Ibrahimović: Želio sam u Real Madrid, ali...

Zlatan Ibrahimović bit će udarna igla PSG-a u pokušaju francuskog kluba da izbaci Barcelonu i izbori plasman u polufinale Lige prvaka.

Švedskom fudbaleru ovo će ujedno biti i okršaj protiv bivšeg kluba, kojem se prije nekoliko godina želio osvetiti odlaskom u redove mrskog rivala.

"Tada me Rosell pozvao u svoj ured i rekao mi kako me Guardiola više ne želi u timu. Rekao mi je da sam na transfer listi i da mogu birati klub u koji želim da me prodaju. Odgovorio sam mu kako želim u Real Madrid, ali naravno, Rosell nije pristao. Bila bi to sjajna osveta", ispričao je Zlatan Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.