Ibrahimović zna gdje će nastaviti karijeru
FOTO: EPA

Ipak, ostao je tajnovit

Ibrahimović zna gdje će nastaviti karijeru

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović sinoć se oprostio od PSG-a.

Ibrahimović je na svom oproštaju oborio još jedan rekord. U posljednjem prvenstvenom meču protiv Nantesa je postigao dva pogotka i tako došao brojke od 38 golova u sezoni, što je rekord kada su u pitanju igrači PSG-a. 

Za dovođenje Ibrahimovića interes je pokazao veliki broj evropskih klubova, a sudeći prema izjavi koju je dao, odluka je pala. 

"Znam gdje ću igrati sljedeće sezone, ali neću još reći", kazao je Ibrahimović za beIN Sports i potom dodao: 

"Proveo sam četiri fantastične godine ovdje i na utakmici protiv Nantesa sam bio uzbuđen. Obično nikada ne plačem, ali kada sam vidio svoju djecu na utakmici zasuzile su mi oči. Nedostajat će mi sve ovo, posebno sjajna grupa igrača", dodao je Šveđanin. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iz PSG-a su potvrdili da odlazi i Gregory van der Wiel kojeg žele Juventus, West Ham i Monaco.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi