"Ibrahimovićev mentalitet je dobar za Manchester"

Hvali ga saigrač

"Ibrahimovićev mentalitet je dobar za Manchester"

Marcus Rashford je nahvalio svog saigrača Zlatana Ibrahimovića zbog uticaja kojeg on ima u svlačionici tima sa Old Trafforda.

Švedski napadač je ove sezone postigao 15 golova u Premiershipu otkad je stigao iz PSG-a, a tome je dodao i pet golova u ostalim takmičenjima. 

Rashford uživa u učenju od Ibrahimovića koji je pun iskustva nakon igara za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan i PSG.

Engleski fudbaler je impresioniran Zlatanovom željo za pobjedom, te poručuje da to pomaže njemu i saigračima da budu još bolji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da je to način na koji radi mentalitet. Ovo je vjerovatno najbolja stvar, ne samo za mladog fudbalera nego i za ostale fudbalere u timu koji mogu naučiti od njega. Činjenica je da je to dobra stvar posebno za našu svlačionicu. Nekada, kada smo psihički pali, on je taj koji može da nas digne i vrati nam samopouzdanje. Imati takvog fudbalera je sjajno", rekao je Rashford. 

Podsjetimo da je mladi Rashford ove sezone odigrao 19 mečeva u Premiershipu te je postigao tri gola uz jednu asistenciju. U ostalim takmičenjima dodao je još tri gola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi