Ibrahimoviću je muka od Evropa lige i to je indirektno rekao

Ubijaju ga utakmice četvrtkom

Ibrahimoviću je muka od Evropa lige i to je indirektno rekao

Dobro je poznato da veliki evropski klubovi nemaju prevelike ambicije kada su u pitanju nastupi u Evropa ligi.

Dok klubovi poput Astre, Qarabaga, Dundalka ili Gabale ispunjavaju dugogodišnje ciljeve učestvovanjem  u grupnoj fazi ovog takmičenja, ekipe poput Intera ili Manchester Uniteda igraju ove mečeve sa rezervnim sastavima.

Ipak, Zlatan Ibrahimović se prilično naigrao ove sezone u Evropa ligi i to mu predstavlja problem. On je priznao da ga utakmice četvrtkom ubijaju.

"Ubijaju me utakmice Evropa lige koje se igraju četvrtkom. Ne ostavljaju nam mnogo prostora za odmor, a ja nisam navikao igrati četvrtkom. Naredni meč Premiershipa igramo u nedjelju, a to znači da ćemo imati dan manje za odmor", rekao je Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Manchester United završio kao drugoplasirani u grupi A Evropa lige sa 12 bodova, odnosno bodom manje od prvoplasiranog Fenerbahčea.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi