Ibraković: Iza naših uspjeha stoji cijeli kolektiv

S Koševa u svijet otišla fenomenalna slika

Ibraković: Iza naših uspjeha stoji cijeli kolektiv

A. Beganović

Prvi susret play-offa Evropa lige u četvrtak su na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase odigrali Sarajevo i Borussia M'Gladbach, a slavila je njemačka ekipa s 3:2.

Uprkos porazu fudbaleri Sarajevu nisu razočarali, odnosno pružili su sjajnu partiju, te su na najbolji način predstavili bosanskohercegovački klupski fudbal.

"Izgubili smo ali smo pokazali da se i u našoj domovini igra dobar fudbal. Momci zaslužuju velike čestitke jer su ostavili srce na terenu, što su prepoznali i naši navijači, koji su bili fenomenalni. Bodrili su ekipi na nezapamćen način i ovim putem im se želim zahvaliti", govori sportski direktor FK Sarajevo, Abdulah Ibraković.

"U svijet je otišla pozitivna slika iz Sarajeva i mislim da je to naš najveći uspjeh. Jednostavno, nagrađeni smo za sve ono što smo radili u posljednjih par godina. U ovim momentimna ne smijemo nikog zaboraviti, čelne ljude kluba, direktora, administraciju, kao i sve druge ljude koji su uključeni u ovaj projekat. Igrači i stručni štab zaslužuju sve čestitke, no vjerujte mi da i ostali rade rudarski posao. Raditi u Sarajevu u ovakvoj atmosferi je privilegij, no i veliki izazov. Vremena za predah nemamo, već sutra nas na terenu očekuju novi izazovi", dodao je Ibraković.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.