"Ibri samo poručujem: Ovaj put ćemo vas pobijediti"
Foto: EPA

Balotelli se oglasio

"Ibri samo poručujem: Ovaj put ćemo vas pobijediti"

E. Čaušević

Italija večeras na San Siru u Milanu igra revanš meč baraža za plasman na Mundijal protiv selekcije Švedske.

Azzurri su u prvoj utakmici prošle sedmice sa 1:0 poraženi u Švedskoj, te pred domaćim navijačima moraju stići ovaj zaostatak kako bi izborili plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Italijani nisu oduševili nastupom u prvom meču, no mnogi se nadaju da bi uz podršku navijača večeras mogli do preokreta jer bi SP bez Italije bio zaista nezamisliv.

Nekadašnji reprezentativac Italije, Mario Balotelli, vjeruje da Italija može do pobjede nad Švedskom, te plasmana na Mundijal. Napadač Nice odlučio je "prozvati" svog nekadašnjeg saigrača Zlatana Ibrahimovića i poručiti mu da će njegova Švedska večeras pasti u Milanu.

"Ne znam što me ljudi više pitaju zašto nisam u reprezentaciji. Selektor Ventura ima svoj izbor i ja to poštujem. Sada su nam važnije druge stvari od mog neigranja za reprezentaciju. Vjerujem u naš tim i uz podršku s tribina idemo na SP. Mom prijatelju Zlatanu želim samo reći: Ovaj put ćemo vas pobijediti", poručio je Balotelli.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi