Ibričić strijelac u derbiju protiv Pelistera

Makedonska liga, 21. kolo

Ibričić strijelac u derbiju protiv Pelistera

Fudbaleri Vardara u sklopu 21. kola odigrali su neriješeno sa Pelisterom (1:1), a ovaj meč ujedno je i predstavljao veliki derbi u makedonskom prvenstvu. 

Ako je suditi na osnovu statistike, tim iz Skoplja u današnjem meču pokazao se kao mnogo bolji protivnik. Za vodstvo Vardara u 17. minuti susreta pobrinuo se bivši bh. reprezentativac Senijad Ibričić, da bi konačnih 1:1 u posljednjim sekundama drugog poluvremena postavio Cheshmedzhiev.

Ibričiću je ovo drugi pogodak u posljednje dvije utakmice i njegov tim nakon 21. kola zauzima lidersku poziciju sa tri boda više u odnosu na drugoplasirani Rabotnički.

Makedonska liga, 21. kolo

Vardar - Pelister 1:1 (Ibričić 17. / Cheshmedzhiev 90.)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.