"Icardi će potpisati za Real Madrid na kraju sezone"

Tvrdi italijanski novinar Daniele Massaro

"Icardi će potpisati za Real Madrid na kraju sezone"

E. Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi igra u sjajnoj formi i pravo je čudo zašto još uvijek nije odlučio da napravi iskorak u svojoj karijeri.

Icardi je već nekoliko sezona najbolji strijelac Intera i pitanje je trenutka kada će napustiti ovaj klub. Argentinac je ljetos imao nekoliko zanimljivih ponuda, no nije želio da napušta Inter. Ipak, poznati italijanski komntator Daniele Massaro tvrdi da će se to desiti na kraju ove sezone.

Massaro je izjavio da ima pouzdane informacije da će argentinski napadač karijeru nastaviti u Real Madridu, te da je to ponuda koju Icardi čeka već neko vrijeme. Iako je bio u akademiji Barcelone očito je da nema ništa protiv da se okuša u dresu ljutog rivala.

"Mogu vam sa sigurnošću reći da će Icardi potpisati za Real Madrid na kraju ove sezone. On će doći kao zamjena za Karima Benzemu koji će napustiti Kraljeve jer već neko vrijeme ne igra u pravoj formi. Icardi je pravi izbor za Real i oni to dobro znaju", rekao je Massaro.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi