"Icardi je bolji od Higuaina"

Trener Intera Stafano Pioli uporedio napadače

"Icardi je bolji od Higuaina"

M. Šljivak

Juventus i Inter igraće u nedjelju veliki derbi italijanskog fudbala.

Biće to duel i sjajnih napadača Maura Icardija i Gonzala Higuaina, a zanimljivu izjavu je pred utakmicu dao trener Intera Stefano Pioli. On smatra da je Icardi bolji igrač od Higuaina. Kada su ga novinari pitali ko je bolji igrač od dvojice argentinskih napadača on im je krako odogovorio.

"Icardi je bolji".

Potom je trener Nerazzurra komentarisao predstojeći derbi. Vjeruje da njegov tim može do dobrog rezultata u Torinu.

"Moramo biti oprezni i pokušati da iskoristimo svaku njihovu grešku. Juventus je jak tim, ali ako im neko može napraviti problem, to je Inter. Pokušaćemo sve da ostvarimo dobar rezultat u ovom meču", istakao je Pioli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter je za sada na četvrtom mjestu Serie A. Nalaze se u sjajnom nizu pobjeda i opasno prijete Romi i Napoliju koji drže pozicije koje vode u Ligu prvaka.

Meč Juventusa i Intera igra se u nedjelju od 20 i 45.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi