Icardi nakon sjajnog meča: Još se nadam reprezentaciji

Postigao tri pogotka

Icardi nakon sjajnog meča: Još se nadam reprezentaciji

Fudbaleri Intera danas su na domaćem terenu demolirali Atalantu sa 7:1 u okviru italijanske Serije A.

Jedan od najboljih na terenu bio je Argentinac Mauro Icardi koji je postigao hat-trick. Zanimljivo, bez obzira na njegove sjajne partije ove sezone, selektor Argentine Eduardo Bauza ga ponovo nije pozvao u reprezentaciju, a Icardi je nakon ovog meča rekao da će se u budućnosti ponovo nadati pozivu.

"Nastavit ću raditi naporno za cijelu ekipu, a ako poziv selektora dođe, to će mi biti nagrada", rekao je Icardi pa se osvrnuo na današnji meč.

"Danas nismo imali loš pristup utakmici, kao mnogo puta ove sezone. Bila nam je ovo najbolja utakica sezone i to protiv ekipe koja je veoma dobra ove sezone. Izgubili smo koncentraciju u 40. minuti i oni su postigli gol. To treba da nam bude lekcija. Cilj do kraja sezone nam je da se domognemo trećeg mjesta, a trener Pioli nam je promijenio način treniranja i razmišljanja", rekao je Icardi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Icardi sa današnjim golovima postigao 20 golova ove sezone u Seriji A i sada ima gol više od Džeke i Higuaina, ali i dva gola manje od prvog strijelca lige Belottija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi