Icardi: Nećemo odustati od trećeg mjesta

Napadač Intera

Icardi: Nećemo odustati od trećeg mjesta

Napadač Intera Mauro Icardi još uvijek vjeruje da njegova ekipa može da se domogne trećeg mjesta u Seriji A na kraju sezone i plasmana u Ligu šampiona.

Nakon nekoliko veoma dobrih utakmica, Inter se popeo na četvrto mjesto u Seriji A, ali su se vratili dva mjesta ispod nakon poraza od Rome na domaćem terenu (3:1) prošlog vikenda.

Oni trenutno za Napolijem, koji je trećeplasirani, zaostaju šest bodova, ali Icardi se nada da ipak mogu da se domognu trećeg mjesta jer do kraja prvenstva ima još 12 kola.

"Moramo nastaviti dalje nakon poraza od Rome i gledati prema naprijed. Nismo još uvijek izgubili nadu da ćemo na kraju biti treći. Nećemo odustati sve dok budemo imali bilo kakve matematičke šanse. Čvrsto vjerujem da možemo na kraju do trećeg mjesta, svi vjerujemo u to. Imamo dužnost da se nastavimo truditi i siguran sam da možemo ispuniti naš cilj", rekao je Icardi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da Inter narednu utakmicu igra u gostima protiv Cagliarija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi