Icardi: Nije prvi put da nam se ovo dešava
Foto: EPA

Razočarani kapiten

Icardi: Nije prvi put da nam se ovo dešava

Kapiten Intera Mauro Icardi bio je i više nego razočaran jučerašnjim porazom od Hapoel Beer Sheve.

Iako je Inter vodio sa 2:0, izraelski tim je uspio preokrenuti rezultat i tako eliminisati Inter iz Evropske lige.

"Poslije onako dobrog prvog poluvremena, dozvolimo sebi luksuz da izgubimo dobijen meč. Nije ovo prvi put da nam se dešavaju ovakve stvari. Ovo više nema smisla, nemamo karakter i ne igramo kako bismo trebali", rekao je Icardi, te dodao:

"Već je skoro Božić, a mi još nemamo rezultate. Za ovo više nema opravdanja. Moramo se potruditi da ispravimo stvari i konačno početi igrati kao tim, jer je to jedini način da izađemo iz krize".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Icardi je možda i jedina svijetla tačka Intera u ovoj sezoni. Fantastični napadač je postigao deset golova u Seriji A, ali ni to nije dovoljno Interu da bude u vrhu tabele.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi