Icardi odbio Real
Foto: EPA

Imao ponudu Kraljeva

Icardi odbio Real

M. Šljivak

Napadač Intera, Mauro Icardi, tvrdi da je odbio ponudu Real Madrida.

Ovaj 22-godišnji napadač je za španski magazin AS istakao kako ga je početkom ljeta kontaktiralo rukovodstvo Reala, te su mu ponudili ugovor.

Ipak, Argentinac je odbio ponudu Kraljeva, jer je kako kaže, izuzetno sretan u ekipi Intera.

"Real Madrid me pokušao dovesti. Ipak, odbio sam i sretan sam što sam to učinio. S Interom želim povratak u Ligu šampiona naredne sezone", istakao je argentinski napadač.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Icardi je protekle sezone postigao 22 pogotka u 36 nastupa za Inter, a interesantno je da je sjajni napadač prošao omladinsku školu Barcelone.

U Sampdoriju je stigao iz La Mesije. Iskoristio je priliku i postigao 11 golova u 33 utakmice, te tako probudio zanimanje velikana Italijanskog fudbala. 

Najkonkretniji u njegovom dovođenju bio je milanski Inter. Icardi se je već u prvoj sezoni dokazao. Postigao je devet golova, u 23 utakmice. Naredna sezona je bila još bolja. U svim takmničenjima je pogodio 27 puta. 

U sezoni koja je pred vratima mogu se očekivati još bolje partije Icardija jer se Inter dosta pojačao, te će ovaj sjajni fudbaler imati bolju podršku veznog reda. 


Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.