Icardi se izvinio navijačima zbog poraza od Sampdorije

Napadač Intera žali zbog poraza

Icardi se izvinio navijačima zbog poraza od Sampdorije

D. Rakanović

Napadač Intera Mauro Icardi izvinio se navijačima zbog poraza od Sampdorije i poručio da svi igrači imaju potpuno povjerenje u Stefana Piolija.

Inter je u ponedjeljak na Meazzi poražen od Sampdorije sa 2:1, čime je praktično ostao bez šansi da se plasira u Ligu prvaka. 

"Ovo je težak poraz, jer nas je usporio u trci za Ligom prvaka. Nismo bili precizni ispred gola. Imao sam veliku priliku da postignem gol da povedemo 2:1, ali nije utakmica bila loša samo zbog toga. Pali smo u drugom poluvremenu i oni su to iskoristili. Žao nam je što smo razočarali navijače, jer nas je mnogo njih bodrilo. Boljelo je što smo izgubili bodove pred njima", rekao je Icardi. 

Icardi je poručio da svi igrači imaju povjerenje u Piolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Trener? Imamo potpuno povjerenje u Piolija. Uradio je sjajan posao i svi smo svjesni toga. Inter je pravi tim, želim da osvajam trofeje sa njim, a da bismo uspjeli u tome, moramo da radimo i da žrtvujemo neke stvari. Ako nastavimo da ovako radimo, uradićemo velike stvari", rekao je argentinski napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti