Icardi u januaru napušta Inter?

Arsenal nudi 45 miliona eura za Argentinca

Icardi u januaru napušta Inter?

E. Čaušević

Menadžer Arsenala Arsene Wenger u januaru će pokušati dovesti napadača Intera Maura Icardija.

Navodno, Wenger je već stupio u kontakt s čelnicima Intera i spreman je za Argentinaca ponuditi 45 miliona eura. Zbog povrede Dannyja Welbecka Arsenal je primoran da u januaru dovede još jednog napadača.

Prema pisanju italijanskih medija vlasnik Intera Erick Thohir otkrio je svojim saradnicima u klubu da će najvjerovatnije prihvatiti ponudu londonskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Icardi je kapiten Intera i ove sezone je u 11 utakmica u Seriji A postigao četiri gola, dok je prošle sezone s Lucom Tonijem dijelio prvo mjesto na golgeterskoj listi sa 22 gola.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.