Icardi zbog povrede propušta Lazio

Argentinac povrijeđen

Icardi zbog povrede propušta Lazio

Argentinski napadač Mauro Icardi propustit će sutrašnju utakmicu njegovog Intera protiv Lazija u okviru 37. kola Serije A.

Icardi ima problema sa povredom mišića zbog koje bi mogao propustiti čak i reprezentativno okupljanje, iako ga u reprezentaciji nije bilo nekoliko godina.

Osim Icardija, u ekipi Intera povrijeđeni su Ansaldi i Miranda, a Kondogbia još uvijek suspendovan. Ipak, dobre vijesti za njih su da se Gary Medel vrća nakon suspenzije. 

Spisak fudbalera Intera za meč protiv Lazija: Handanović, Carrizo, Berni, Radu; Andreolli, Medel, Sainsbury, Santon, Murillo, D’Ambrosio, Vanheusden, Nagatomo, Yao; Gagliardini, Joao Mario, Banega, Brozović; Palacio, Biabiany, Eder, Perišić, Candreva, Barbosa, Pinamonti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi