Icardi: Želim postići 100 golova za Inter

Napadač veoma motivisan

Icardi: Želim postići 100 golova za Inter

Napadač Intera i reprezentacije Argentine Mauro Icardi poručio je u izjavi za kineske medije da ima namjeru postići 100 golova u dresu Intera.

Icardija i Inter večeras očekuje veoma težak zadatak jer će igrati veliki milanski derbi protiv Milana, a Icardi je prije tog meča rekao da je veoma sretan što je u top 10 najboljih strijelaca i historiji Intera. 

Podsjetimo, on je na dosadašnje 153 utakmice u dresu Nerazzurra postigao čak 84 pogotka, a tako da taj cilj od 100 golova uopšte nije daleko. 

"Želim dostići 100 golova u dresu Intera, a ako je moguće i postati najbolji strijelac ikada, ali to će biti jako teško. Jako sam sretan što sam među 10 najboljih strijelaca u historji ovog kluba, ali još je dug put do vrha. U svakom slučaju, cilj mi je da postignem što više golova za Inter. Radim jako naporno svaki dan da napredujem, a osoblje u Interu mi pomaže u tome. Pokušavam svaki dan biti sve bolji i nikada ne prestajem. Svaki igrač uvijek može napredovati, bez obzira na njegove godine i iskustvo", rekao je Icardi. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, večerašnji derbi između Intera i Milana počinje od 20.45 sati, a Icardi će svakako biti glavna uzdanica Nerazzurra, jer je u dosadašnjem dijelu sezone već postigao šest pogodaka u sedam mečeva u Seriji A. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi