Igrači Juventusa "provocirali" Messija na zagrijavanju
Foto: EPA

Sretni što je ostao na klupi

Igrači Juventusa "provocirali" Messija na zagrijavanju

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa remizirali su u srijedu na domaćem terenu protiv Barcelone u meču grupne faze Lige prvaka.

Stara dama i Blaugrana su odigrali meč bez golova, a ovaj rezultat najviše je odgovarao gostima koji su tako osigurali prvo mjesto u grupi. Da ova utakmica nije bila od velikog značaja za Ernesta Valverdea pokazuje najbolje činjenica da je odlučio ostaviti Lionela Messija na klupi.

Argentinski igrač je ušao u igru u drugom poluvremenu, ali je za trenera Barce bilo bitnije da ga odmori za derbi protiv Valencije. Činjenica da je Messi ostao na klupi najviše se svidjela Gonzalu Higuainu i Paulu Dybali koji su na zagrijavanju "provocirali" svog kolegu iz reprezentacije.

"Ta majica ti veoma dobro pristaje, majica za rezervne igrače", dobacivali su Dybala i Higuain dok su se zagrijavali.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi