"Igrači koji su stigli u naš tim su fantastični"

Izjava defanzivca Rome Fazija

"Igrači koji su stigli u naš tim su fantastični"

E. Ganibegović
Teme:

Defanzivac Rome Federico Fazio kaže kako je Roma napravili dobar posao tokom ljetnog prijelaznog roka, te da je utakmica protiv Verone u sljedećem kolu veoma bitna.

Ekipa iz Rima je prošle sezone završila na drugoj poziciji, ali ovog ljeta je došlo do velikog broja promjena u sastavu.

Klub su napustili Mohamed Salah i Antonio Rudiger, međutim stigla su pojačanja u vidu Patrika Schicka i Gregoirea Defrela.

"Tek je početak sezone, odigrali smo samo tri utakmice", rekao je Fazio za Roma TV, nakon čega je istakao:

"Moramo uvijek gledati naprijed. Trenutno mislimo samo na Veronu. Riječ je o veoma važnoj utakmici u kojoj želimo da slavimo i počnemo praviti dobre rezultate."

"Dobro se slažem sa novi trenerom Di Francescom. Nije se mnogo stvari promijenilo od kada je stigao kako za mene tako i za tim."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Novi igrači su veoma dobri. Od prvog trenutka su bili spremni da daju svoj doprinos. Svi žele da se izgradi jak tim."

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi