Igrači Lyona napadnuti u Bastiji

Neredi u Francuskoj

Igrači Lyona napadnuti u Bastiji

E. Škorić

Utakmica 33. kola francuske Lige 1 trenutno je odgođena zbog divljanja navijača.

Bastia i Lyon od 17 sati trebali su početi svoj meč, no huligani opet vode glavnu riječ. Domaći "navijači" utrčali su u teren kako bi se obračunali s igračima protivničke ekipe.

Nastala je prava gužva na terenu, igrači su ubrzo nestali s terena i pitanje je hoće li se meč uopšte danas i odigrati, mada su sve prilike da će ipak kasnije igrači odraditi ono zbog čega su došli na stadion.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjećamo da su se prije nekoliko dana tukli navijači Lyona i Bešiktaša za vrijeme utakmice u Evropskoj ligi, pa evo francuski klub s Gerlanda opet se susreće sa ružnim stvarima i kao da ih one prate ove sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi