Igrači Parme sami peru dresove i skupljaju novac za hotel

Klub pred raspadom

Igrači Parme sami peru dresove i skupljaju novac za hotel

Teme:

Parma, nekadašnji italijanski velikan koji je danas pred raspadom, u nedjelju bi trebao odmjeriti snage sa Genovom. 

Loša financijska situacija u klubu rezultirala je time da će novac za dugovanja biti prikupljan prodajom klupskog inventara, pa će tako tri klupe iz Parmine svlačionice koštati 2000 eura. Također, na dražbi će se naći i medicinski pribor, kao i sprave za vježbanje koje igrači uskoro neće moći koristiti. 

"Organiziramo se za putovanje u Genovu. Prijevoz ne bi trebao biti problem, ali moramo se snaći i nekako platiti hotel", kazao je kapiten Lucarelli, koji se potom osvrnuo na problem što praonica rublja više ne želi prati dresove Parme. 

"Više nam nema ko prati dresove. Odnijeli smo ih kući i sami ćemo ih oprati", riječi su Lucarelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.