Igrači Velsa žele da Coleman ostane

Dat će podršku selektoru

Igrači Velsa žele da Coleman ostane

Reprezentacija Velsa nije se uspjela plasirati na drugo vezano veliko takmičenje. 

Nakon što su odigrali sjajno na Evropskom prvenstvu u Francuskoj prošle godine i igrali polufinale gdje ih je eliminisala selekcija Portugala, Vels je ipak ostao bez učešća na Mundijalu u Rusiji. 

Presudio je posljednji meč u kvalifikacijama kojeg je Vels izgubio na domaćem terenu od Irske sa 1:0, ali igrači Velsa ipak namjeravaju dati podršku njihovom selektoru Chrisu Colemanu nakon ovih kvalifikacija. 

Kako prenosi Sky Sport, Gareth Bale i kompanija sastat će se sa selektorom te će mu prenijeti njihov stav o njegovom radu uz nadu da će on ostati selektor i u budućnosti. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo, Colemanu ugovor sa Fudbalskim savezom Velsa isitiče narednog ljeta i on će uskoro sjesti sa čelnicima Saveza kako bi se razgovaralo o eventuialnom produženju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi