Igračima Vardara vrhunski doček i bogata nagrada
Foto: vardar.mk

Dočekani u Skoplju

Igračima Vardara vrhunski doček i bogata nagrada

M. Šljivak
Teme:

Skopski Vardar po prvi put će u historiji igrati grupnu fazu Evropske lige.

Makedonski prvak je fantastičnim igrama ove sezone oduševio čitavu Evropu, a sinoć su preko Fenerbahčea uspjeli da se plasiraju u Evropsku ligu.

Navijači skopskog kluba sinoć su priredili sjajan doček svojim ljubimcima. Igrači su se na aerodromu "Aleksandar Veliki" pojavili oko 2.30 sati, ali to Makedonce nije spriječilo da prirede vrhunski doček.

Sigurno je da će tim iz Skoplja i u nastavku takmičenja imati veliku podršku. Danas su saznali i rivale u grupnoj fazi, gdje će igrati protiv Zenita, Real Sociedada i Rosenborga.

Treba svakako istaći i da su igrači ovog kluba za plasman u Evropsku ligu nagrađeni sa 500.000 eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi