Igrajući poker priznao da je novi igrač Barcelone

Lima u Barci od 2018.

Igrajući poker priznao da je novi igrač Barcelone

E. Škorić

Lucas Lima od ljeta 2018. godine zaigrat će u Barceloni.

Brazilac je prijatelj Barcine zvijezde Neymara i pred 50 ljudi je, igrajući poker, prema tvrdnjama Globoesportea, priznao da je novi član katalonskog diva.

Njemu narednog ljeta u Santosu ističe ugovor i na nagovor Neymara kao slobodan igrač doći će u Barcelonu. On ne može ništa potpisati šest mjeseci prije isteka ugovora, tako da tek 1. jula ima pravo da zvanično postane član Katalonaca.

Lima igra na poziciji ofanzivnog veznog, ali može igrati i na krilnim pozicijama. On je i 14 puta oblačio reprezentativni dres Brazila, te je dva puta bio strijelac za popularne Karioke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zanimljivo da mu je menadžer Neymarov otac, a navodno se u prošlosti zabavljao sa sestrom Barcinog golgetera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi