Jasmin Bogdanović zadovoljan

"Igrom smo zadovoljni jer je ovo i dalje period uigravanja"

Jasmin Bogdanović bio je na visini zadatka u utakmicama prvog pretkola Europa lige. Odbrana Želje sa njim na čelu nije niti jednom kapitulirala, a stoper pristigao iz Gradačca ne krije zadovoljstvo zbog prolaska u drugo pretkolo.

"Najbitnije je da smo prošli dalje. Lovćen nam je olakšao posao sa crvenim kartonom a mi smo to iskoristili. Dominirali smo tokom cijelog susreta, stvarali smo šanse i postigli smo taj gol", rekao je Bogdanović i osvrnuo se na podatak da je Željo u 180 minuta igre uspio sačuvati i svoju mrežu ali i sve prilaze golu:

"Odbrana nije loše funkcionisala i budući da je ovo još uvijek tek period uigravanja, ne mogu biti nezadovoljan.

Sljedeće kolo donosi novu prepreku u vidu Metalurga iz Skopja. Igrač Željezničara priznaje da ne znaju baš mnogo o sljedećem protivniku.

"Metalurg ne poznajemo jer smo za sada razmišljali o Lovćenu na koje smo bili maksimalno koncentrisani. A svakako u tom dvomeču možemo očekivati borbu i pokušat ćemo proći dalje", rekao je za SportSport.ba Jasmin Bogdanović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.