Iker Casillas ostaje u Portu još jednu sezonu
Foto: EPA

Španski golman produžio saradnju sa Portom

Iker Casillas ostaje u Portu još jednu sezonu

Zvanično je potvrđeno da je Iker Casillas produžio saradnju sa Portom, te da će u ovom klubu ostati još jednu sezonu.

Bivšem golmanu Real Madrida je krajem prošle sezone istekao ugovor sa portugalskim klubom, međutim danas je zvanično saopšteno da je Španac potpisao novi ugovor.

"Veoma sam sretan što ću još jednu sezonu ostati u Portu! Radujem se izazovima koji su ispred mene", napisao je na svom Twitteru iskusni golman.

Casillas je u Portu proveo protekle dvije sezone, nakon što je 2015. godine napustio Real Madrid. On je sa Benficom prvobitno potpisao dvogodišnji ugovor sa mogućnošću produženja na još jednu godinu.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Ipak, kada je u pitanju to produženje došlo do neslaganja oko finansija. Taj ugovor je istekao, ali je danas 36-godišnji Španac potpisao novi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi