Đilas: Radnik je tim za respekt

Napadač Partizana za SportSport.ba

Đilas: Radnik je tim za respekt

D. Vejo

Fudbaleri Partizana i bijeljinskog Radnika u subotu će odigrati prijateljski meč u Beogradu.

Ovo će biti idealna prilika za obje ekipe da održe trenutnu formu, s obzirom da u klubovima traje pauza zbog reprezentativnih obaveza.

Motiv više da se pokaže protiv aktuelnog premijerligaša BiH imat će napadač crno-bijelih, Vladimir Đilas koji dobro poznaje bijeljinski tim, jer je prošle godine branio boje banjalučkog Borca. Kako kaže, to je ekipa koja zaslužuje veliki respekt.

"Raduje me činjenica da ćemo odigrati prijateljski susret sa Radnikom. To je ekipa koja igra dosta kvalitetan i čvrst fudbal, te smatram kako zaslužuju ogroman respekt, a to će ujedno biti odlična provjera za nas. Predsjednik Radnika Mladen Krstajić radi veoma dobar posao u klubu, te je igračima ugradio pobjednički mentalitet", izjavio je za SportSport.ba Đilas.

Meč je zatvorenog tipa, a igra se u subotu sa početkom od 14 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi