Iličević: Nismo mi Bayern, sada idemo na sve ili ništa

HSV pred katastrofom

Iličević: Nismo mi Bayern, sada idemo na sve ili ništa

Fudbaleri HSV-a su se sinoćnjim remijem protiv Karsruhera (1:1) pred svojim navijačima udaljili od opstanka u društvu najboljih.

Strijelac jedinog gola za domaći tim bio je Hrvat Ivo Iličević, koji je nakon utakmice izjavio:

"Bio je šok kada smo iz ničega primili gol već na startu utakmice. Karsruhe se branio, a mi nismo Bayern pa da razbijamo bunkere s lakoćom. Ipak, nismo se predali i popravili smo dojam", rekao je Iličević i dodao:

"Sada idemo na sve ili ništa. Optimista sam i mislim da možemo uspjeti. Drago mi je i što sam postigao gol, posebno iz razloga što je došao u veoma bitnoj utakmici".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

HSV bi u slučaju ispadanja prvi put u 52 godine napustio Bundesligu, što bi značilo pravu katastrofu za jedan od najvećih njemačkih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti