"Ima li dobrih vijesti? Da, izgubili smo 1:0, a ne 2:0"

Ibrahimović nakon poraza od Portugala

"Ima li dobrih vijesti? Da, izgubili smo 1:0, a ne 2:0"

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Portugala sinoć je na domaćem terenu u prvom susretu baraža za Svjetsko prvenstvo s minimalnih 1:0 savladala Švedsku, čiji je najbolji igrač Zlatan Ibrahimović priznao da su Portugalci bili bolji.

Švedski napadač je odmah nakon susreta priznao da je Portugal zasluženo slavio, a i dalje je uvjeren da on i njegovi saigrači mogu izboriti plasman na smotru najboljih svjetskih selekcija.

"Dobra vijest je ta što smo izgubili 1:0, a ne 2:0. Imali smo nekoliko prilika, no treba priznati da je Portugal bio bolji. Znali smo da je Portugal moćna momčad s mnogo izvanrednih pojedinaca. Pred nama je revanš, još uvijek smo u igri", izjavio je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.