"Imaju dvojicu dobrih, a ostali su prosječni fudbaleri"
Foto: EPA

Roy Keane o Arsenalu

"Imaju dvojicu dobrih, a ostali su prosječni fudbaleri"

M. Šljivak

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda Roy Keane komentarisao je poraz Arsenala od Bayerna u osmini finala Lige prvaka.

Topnici su doživjeli pravu katastrofu u Minhenu, a Bayern ih je savladao sa 5:1. Keane je dosta bio oštar prema timu Arsenea Wengera i nije ih nimalo štedio.

Irac vjeruje kako su samo dvojica fudbalera dobra u Arsenalu, dok su ostali čist prosjek.

"Imaju dvojicu fudbalera koja su dobra, a ostali su prosječni. Nisam iznenađen što su izgubili. Stvarno mislite da su mogli protiv Bayerna proći bolej? Nemaju vođe, karaktera, gladi za uspjehom. Jednostavno, nisu dovoljno dobri", rekao je Keane, te je nastavio.

"Kada vidite da je Gibbs kapiten, sve je jasno. Ako vam je on lider ekipe u nevolji ste. Također, Arsenal je primao golove kao dječji tim iz škole", istakao je Keane.

Revanš meč Arsenala i Bayerna igra se na Emiratesu 7. marta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi