"Imam osjećaj da će Ibra zaigrati do kraja ove godine"
Foto: EPA

Mourinho poručio

"Imam osjećaj da će Ibra zaigrati do kraja ove godine"

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda danas igraju na gostovanju protiv Huddersfielda meč devetog kola engleskog Premiershipa.

Jose Mourinho danas neće moći računati na nekoliko povrijeđenih igrača među kojima je već nekoliko mjeseci i Zlatan Ibrahimović. Švedski napadač je van terena skoro pola godine nakon što je pokidao ligamente koljena. Ipak, njegovo oporavak teče prema planu i veoma brzo bi se mogao vratiti na teren.

Portugalski stručnjak izjavio je na jučerašnjoj press konferenciji da Ibrahimović trenira sa ostatkom ekipe, te da daje svoj maksimum. Međutim, na Old Traffordu još uvijek ne žele ništa rizikovati dok se svi ne usaglase da se Ibra može vratiti na teren.

"Zlatan je tu s nama. Trenira i sve je pod kontrolom. Radi baš onako kako se očekuje veoma naporno. Ipak, on se neće vratiti naredne sedmice ili u narednim sedmicama. Trebamo mu dati vremena i kada svi osjetimo da je pravi trenutak on će zaigrati. Da li vjerujem da će zaigrati do kraja 2017. godine? Da, naravno. Ipak, to je samo moj osjećaj", rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije