"Imam veće ambicije od Stuttgartovih i vjerovatno ću otići"

Vedad Ibišević razmišlja o odlasku:

"Imam veće ambicije od Stuttgartovih i vjerovatno ću otići"

Italijanski Tutto Mercato navodi da Vedad Ibišević nije sretan u Stuttgartu te da bi plavooki bombarder rado napustio redove Švaba.

Ibišević je želio otići tokom ljeta, ali je na kraju ostao.

“Ostao sam, ali u ovom poslu se nikad ne zna. U slučaju da se pojavi dobra ponuda nije isključeno da odem,” kazao je Ibišević i dodao:

“Imao sam velikodušnu ponudu Vahida Halilhodžića i Trabzonspora, a želio me je i West Ham. Stuttgart ipak nije pristao na prodaju. Ostvarili smo cilj u prošloj sezoni, opstali smo u Bundesligi, dok ćemo u narednoj pokušati napredovati i završiti u sredini tabele. Ja imam veće ambicije i vjerovatno ću otići.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.