"Imao sam posjed, ali ona je imala seks s drugim muškarcem"

Zanimljiva izjava selektora Čilea

"Imao sam posjed, ali ona je imala seks s drugim muškarcem"

E. Škorić

Selektor Čiela Jorge Sampaoli na zanimljiv je način opisao poraz od Urugvaja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Čile je s 3:0 poražen od Urugvaja u četvrtom kolu kvalifikacija za SP. Čileanci su imali posjed, ali ne i povoljan rezultat. Najbolje je to opisao čileanski selektor.

"Jedne sam noći otišao u kafić i tamo upoznao djevojku. Razgovarali smo čitavu noć, smijali se i flertovali, plaćao sam joj piće, a u pet ujutro prišao je momak, uhvatio je za ruku i odveo u kupatilo. Imali su seks i otišla je s njim. Imao sam posjed te noći, no drugom je pripao seks", kazao je Sampaoli.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Njegova reprezentacija je na petom mjestu kvalifikacija sa sedam bodova, a u martu u nastavku kvalifikacija dočekuje Argentinu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.