Immobile: Imamo kvalitet, ne želimo sada stati
Foto: EPA

Sjajni napadač nakon nove pobjede Lazija

Immobile: Imamo kvalitet, ne želimo sada stati

Sjajni italijanski golgeter Ciro Immobile je produžio ugovor s Lazijom do 2022. godine, a jučer je u pobjedi svoje ekipe nad Cagliarijem od 3:0 postigao dva pogotka.

Ekipa Lazija je u odličnom nizu, te je vezala šest pobjeda u svim takmičenjima, dok je Immobile u zavidnoj formi, s obzirom da je u zadnje četiri utakmice postigao sedam pogodaka.

Upravo je Immobile razgovarao sa novinarima nakon ubjedljive pobjede Lazija nad Cagliarijem.

"Bilo je važno nastaviti pobjednički niz. Zaista je izvanredno ovo što smo postigli do sada. Zahvaljujem se navijačima, situacija u klubu je sjajna", izjavio je heroj Lazija, pa nastavio:

"Mogli smo postići još golova, ali ekipa samo mora ostati koncetrisana jer imamo kvalitet da postignemo velike stvari...Ovo je naša šesta pobjeda u nizu, ne želimo sada stati."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jučer je zvanično saopšteno da je Immobile potpisao novi ugovor sa Laziom, prema kojem bi u Rimu trebao ostati do 2022. godine, a sjajni napadač je iskoristio priliku da se zahvali klubu.

"Želim zahvaliti klubu, jer znamo šta smo rekli jedni drugima pred potpisivanje ugovra. Dodali smo još jednu godinu. Moja želja je da ostanem, a predsjednik i direktor su se potrudili da me učine sretnim, tako da je sve dobro", poručio je Immobile.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi