Immobile: Neutralci će navijati za nas

Napadač Lazija pred sutrašnji meč

Immobile: Neutralci će navijati za nas

Fudbaleri Juventusa i Lazija sutra će u Torinu igrati meč 20. kola Serije A.

Napadač ekipe iz Rima Ciro Immobile igra sjajnu sezonu i zrači samopouzdanjem što se može vidjeti po njegovoj izjavi pred veoma težak meč protiv Juventusa.

"Vjerujem da će biti uzbudljiva utakmica. Mi igramo veoma hrabro i kada sa ne bojite, onda možete pokazati svoju najbolju stranu. Mnogo neutralnih navijača će navijati za nas kako bi bitka za Scudetto ostala živa. Bilo kako bilo, mislim da će na kraju titulu osvojiti Juventus. Mislim da ih možemo zaustaviti ili barem pokušati da ih zaustavimo. Lazio je impresivna ekipa, puna mladosti i hrabrosti", rekao je Immobile.

Podsjetimo da je Juventus trenutno lider Serije A sa bodom više, ali i utakmicom manje od drugoplasirane Rome. Lazio se trenutno nalazi na 4. mjestu sa 40 osvojenih bodova i eventualnom pobjedom u Torinu bit će u konkurenciji za prvo mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi