Impresivna lista igrača koji još uvijek nemaju klub

I dalje traže novi angažman

Impresivna lista igrača koji još uvijek nemaju klub

E. Čaušević

Prije nekoliko dana i zvanično je završio ljetni prelazni rok, ali slobodni igrači i dalje traže sebi angažman.

Ovo ljeto obilježilo je nekoliko nevjerovatno skupih transfera, ali je ovo prvi put da nakon isteka roka na tržištu ostaje ovoliko zvučnih igrača koji još uvijek nemaju svoj klub. Ipak, ukoliko prava ponuda dođe oni će biti u mogućnosti da zaigraju za novi klub.

Evropski mediji iznenađeni su sa nekoliko zvučnih imena koji još uvijek nisu uspjeli da pronađu novi klub. Međutim, treba očekivati da će se barem njih nekoliko jako brzo skrasiti.

Na listi igrača bez kluba, između ostalih, nalaze se: Emmanuel Adebayor, Alex, Dimitar Berbatov, Lorik Cana, Nicklas Bendtner, Martin Caceres, Marouane Chamakh, Jose Enrique, Mathieu Flamini, Kevin Constant, Raul Meireles, Royston Drenthe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi