Incident Luisa Enriquea na press konferenciji

Odbio odgovoriti na pitanje novinara

Incident Luisa Enriquea na press konferenciji

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su poraženi na domaćem terenu od Valencije (2:1) u okviru 33. kola Primere.

Sinoćnja utakmica potvrdila je da se katalonska ekipa nalazi u velikoj rezultatskoj krizi, a koliko sve to utječe na trenera Luisa Enriquea najbolje se pokazalo na press konferenciji nakon utakmice.

Naime, Enrique je nakon utakmice bio uključen u zanimljiv "incident" sa novinarom. Trener Barcelone odbio je odgovoriti na pitanje jednog novinara samo zato što ima "čudno" ime.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Novinar koji je Enriqueu postavio pitanje zove se Malo (loše), a zbog toga mu je Enrique odbio odgovoriti na pitanje. Ovo je izazvalo dosta čudnih reakcija u Španiji, a potez trenera Barcelone najbolje pokazuje da se nalazi u teškoj situaciji.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije