Info BET-Live

Info BET-Live

Sponzorski tekst
Teme:

U ponedjeljak, 12. srpnja, potražite novi, dvobroj, tjednika „Info BET Live“.

Uz ostalo, novi broj donosi:



- Europske nogometne lige

Svjetsko prvenstvo je za nama i vrijeme je da se okrenemo klupskom nogometu. Započinju nogometna prvenstva širom Europe, igraju se pretkola Lige prvaka i Europske lige, a na rasporedu je i EP U-19.

- Vaterpolo
Ako postoji sport u kojoj su zemlje bivše države moćne to je sigurno vaterpolo – kako klubovi tako i reprezentacije. O tome najbolje govori podatak da su na završnici Svjetske lige u Nišu (13-18. srpnja) favoriti za medalje Crna Gora, Hrvatska i Srbija.

- Formula 1

U Njemačkoj se vozi 11. utrka Formule 1. Četvorica vozača se bore za naslov, a svaki bod bi mogao biti ključan. McLaren ili Red Bull,  Hamilton ili Vettel, Button ili Webber? Tko će trijumfirati na legendarnom Hockenheimringu?



- Novosti iz Sportskih kladionica „BET Live“ i „Petica PLUS“…



Uvijek korak ispred najboljih –
Sportska kladionica „BET Live“

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.