Iniesta: Duša me boli zbog poraza od Reala

Veznjak Barcelone razočaran

Iniesta: Duša me boli zbog poraza od Reala

A. Beganović

Atmosfera u taboru Barcelona nakon sinoćnjeg poraza u El Clasicu nije niti malo dobra. Izabranici Pepa Guardiole su razočarani, što se može vidjeti i iz izjave Andresa Inieste.

Naime, veznjak Barcelone odmah nakon sinoćnjeg susreta je rekao da ga duša boli zbog poraza od Reala, ali je i naglasio da se on i njegovi saigrači moraju okrenuti utakmicama koje su ispred njih.

"Teško nam je pao poraz, mene lično duša boli zbog istog. Moramo prihvatiti da je trka za titulom gotova, prednost je velika, a do kraja je ostalo malo utakmica", istakao je Iniesta za zvaničnu stranicu katalonskog kluba.

"Moramo se dobro pripremiti za utorak i revanš susret sa Chelseajem. Moramo biti skoncentrisani, ulog je prevelik i ne smijemo dozvoliti nikakav propust", dodao je veznjak Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.