Iniesta: Još nisam odlučio hoću li ostati

Ističe mu ugovor

Iniesta: Još nisam odlučio hoću li ostati

Iskusni španski fudbaler Andres Iniesta još nije riješio situaciju sa Barcelonom oko produženja ugovora. 

Iniesti na kraju tekuće sezone ističe ugovor sa Barcelonom i sa rukovodstvom kluba još nije postigao nikakav dogovor, iako je suprotno tvrdio predsjednik Josep Maria Bartomeu, a tema o produženju iskrsnula je i sinoć.

Nakon utakmice u kojoj je Barcelona savladala Espanyol sa 5:0, španski novinari su od Inieste željeli saznati da li ima novosti po pitanju pregovora. 

"Prošlo je dosta vremena otkad smo počeli pregovore. Oni će postupiti onako kako misle da je to najbolje, ali moja najveća želja je imati dobru sezonu i postići rezultate s klubom. Ostao ja u Barceloni ili ne, ovo će uvijek biti moj dom", kazao je Iniesta, dodavši:

"Još uvijek nisam donio konačnu odluku, razmotrit ću i druge mogućnosti. Najvažnije je sada da sam maksimalno fokusiran na svoj posao..."

Potražite više informacija na temu La Liga:

U javnosti se špekuliše kako je za dovođenje Inieste zainteresovan Juventus. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi