Iniesta: Moguće da neću karijeru završiti u Barceloni
Foto: EPA

Razočarao navijače Barce

Iniesta: Moguće da neću karijeru završiti u Barceloni

E. Čaušević

Španski mediji jutros su objavili da Juventus želi dovesti Andresa Iniestu kojem naredne sezone ističe ugovor s Barcelonom.

Vijest da bi Iniesta mogao nastaviti karijeru u dresu Stare dame nasmijala je navijače Barcelone koji vjeruju da će kapiten Blaugrane završiti svoju karijeru na Nou Campu. Međutim, izjava veznog igrača Barcelone potvrdila je da se tu nešto dešava.

Naime, Iniesta je priznao da još uvijek nije odlučio da li će završiti svoju karijeru u Barcelonu, te da još uvijek razmišlja hoće li produžiti ugovor sa klubom sa Nou Campa.

"Uvijek postoji mogućnost da neću završiti svoju karijeru u Barceloni. Ne govorim ništa o pregovorima za novi ugovor jer još uvijek nisam donio konačnu odluku. Kada analiziram sve onda ću odlučiti o svemu", rekao je Iniesta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi